Tuesday, June 15, 2010

Besøk fra Arendal

Første helga i juni var det igjen klart for besøk, denne gangen fra Arendal. Sverre og Ingebjørg ankom torsdag formiddag. Etter en kjapp lunsj i Ásvallagata 7, bar det ut i den islandske naturen, nærmere bestemt Reykjudalur nord for Hveragerði. Navnet forstår dere sikkert ut fra bildet. Målet for turen var elva Varma med rundt 40 grader varmt vann som bukter seg gjennom det irrgrønne landskapet. Mor og sønn dukket nedi, mens far motvillig vadet over elva.


Fredagen ankom Anne Cathrine, Ingrid og Veslemøy. De ble hentet på Keflavik av Ingebjørg og Sverre og deretter bar det rett til den Blå Lagune. Ut fra Ingrids Facebook-bilder virker det som om jentene trivdes på tross av at alle hårdflokene nærmest gav rastafari-sveis etterpå. Neste dag dro Lars Olav og Fodstad-gjengen til Eldhestar og et par timers ridetur. Vi ble nok ganske kjapt avslørt som amatører der vi humpet bortover det islandske bondelandet, men vi fikk likevel prøve oss i trav alle sammen og var rimelig hjulbeinte etterpå.


Nei, det er ikke Hollywood, men huset til Haldor Laxness, Islands store forfatter. Vi tok en kjapp stopp på Golder Circle turen vår søndag.


Her er de to fotomodellene på Þingvellir.


Store forventninger...


Og det er vel ikke så rart...


Ingrid poserer for Islands neste turistbrosjyre.


Veslemøy og tante har vært på souvenir-shopping.


Siste stopp var Gullfoss. Været var fantastisk denne dagen med strålende sol og mild fønvind selv rundt 600 m.o.h. Dere finner vel en del andre bilder av Gullfoss på bloggen vår, men ingen med tante Gunhild og jentene!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.